Homepagina Bakkerij Gillis

Leijens Meergranenbrood

De Leije, een sierlijk meanderende rivier die zich door ons prachtige Brabantse landschap een weg baant. Inspiratie voor onze bakkers om 3 overheerlijke meergranenbroden te creëren.

Onze meergranenbroden worden van meerdere graansoorten gemaakt. We gebruiken onder andere tarwe, haver, maïs, gierst en rogge. Proef en ervaar de verschillende smaakpaletten.
specialiteiten Leijens Meergranenbrood Belverts Volkorenbrood Kerkhovens Molenbrood
  • Leijens donker

    Leijens donker

    Leijens Donker is een donker volkeren meergranen met een mooie bloemdecoratie.
    Dit meergranenbrood heeft een krachtige volle smaak.

    U kunt genieten van de aroma's van onder meer haver, lijnzaad, gierst,
    boekweit en de volle smaak van zonnebloempitten.
    Leijens donker Leijens donker
  • Leijens blond

    Leijens blond

    Leijens Blond is een heerlijk luchtig meergranenbrood, op de vloer gebakken en gedecoreerd met mais. Licht verteerbaar en smakelijk met allerlei soorten beleg.

    U proeft onder meer de smaak van haver, lijnzaad, gierst, boekweit,
    gerstevlokken en rogge terug in dit luchtige meergranenbrood.
    Leijens blond Leijens blond
  • Leijens Robuust

    Leijens Robuust

    Leijens Robuust is een volkoren meergranenbrood, op de vloer gebakken en gedecoreerd met allerlei zaden. Een stevig, grof brood voor de liefhebbers van een volle smaak.

    U proeft onder meer de smaak van pompoenpitten, sesamzaad,
    zonnebloempitten, sojabuts en gierst terug in dit stoere brood.
    Leijens Robuust Leijens Robuust